Force Technology

Force

FORCE Technology er en førende, selvejende teknologisk rådgiver. Vi omsætter højt specialiseret ingeniørmæssig viden til kosteffektive løsninger for et bredt udsnit af virksomheder og offentlige myndigheder i Danmark og udlandet.

Vi er over 1.300 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Brøndby, afdelinger i hele Danmark og datterselskaber i Sverige, Norge, De Forenede Arabiske Emirater, Kina og Singapore. Hvert år samarbejder vi med kunder i mere end 70 forskellige lande.

FORCE Technology er akkrediteret under Dansk Akkreditering (DANAK).

Som en del af rejseholdet kan vores store erfaring med offentlige grønne indkøb, herunder udvikling af nationale TCO-værktøjer, ressourceeffektivitet og cirkulær økonomi, være med til at sikre den bedste løsning for deltagerne.

Rasmus Nielsen er projektleder hos FORCE Technology og arbejder med anvendt miljøvurdering. Rasmus har et godt kendskab til praksis omkring offentlige grønne indkøb gennem projekter for Miljøstyrelsen og kommercielle projekter for kommuner. Desuden har han deltaget i flere arbejdsgrupper under Forum for Bæredygtige Indkøb. Rasmus var projektleder på udviklingen af de fem nationale TCO-værktøjer til offentlige indkøbere og har rådgivet om cirkulær økonomi i bl.a. Herning og Næstved kommune.